Astor Fotballklubb med ny hovedsamarbeidspartner

Postet av Astor Fotballklubb den 31. Des 2023

Det er med stor glede styret kan meddele at Astor Fotballklubb fra og med 1. januar 2024 har ny langsiktig hovedsamarbeidspartner: Varmbo.

Varmbo har sin virksomhet knyttet til boligbygging; i hovedsak utvikling/gjennomføring av små og store boligprosjekter, samt levering av totalentrepriser til privat sektor. Selskapet utfører flere prosjekter i klubbens nærområde på Byåsen, deriblant utvikling av bensinstasjonstomta ved Granåsen. Varmbo ble etablert i 1992, med hovedkontor i Klæbuveien i Trondheim, og har i overkant av 50 ansatte. 

«Vi ser fram til å samarbeide med en stor breddeklubb som Astor FK, en anerkjent kvalitetsklubb som har et verdisett vi i Varmbo identifiserer oss med», sier konsernsjef John Martin Illøkken i Varmbo. Han spilte selv fotball i Astor i unge år, bor på Byåsen og forteller at det er et bevisst valg at Varmbo går inn som støttespiller for breddefotballen i Trøndelag. «Lagidrett, mangfold og et godt tilbud til barn og unge er viktigere enn noen gang», sier Illøkken. Varmbo har også samarbeidsavtale med Charlottenlund Sportsklubb.

En fornøyd nestleder Erlend Skårsmoen i Astor uttaler at «I en tid der klubbøkonomi er krevende og mange sponsorer løper etter toppklubber, er vi i Astor FK veldig stolte og glade for at vi har inngått en avtale med en seriøs, lokal aktør som Varmbo. Vi setter umåtelig pris på tilliten Varmbo viser oss og deres vilje til å ta samfunnsansvar ved å støtte breddefotballen. Jeg håper venner av Astor FK vil huske dette når de skal kjøpe tjenester knyttet til bolig!», sier Skårsmoen.

Astor og Varmbo har signert en treårig samarbeidsavtale med mulighet for forlengelse, og målsetningen er gjensidig glede og nytte av samarbeidet. Inkludering og lavterskel tilbud for barn og unge er en egen del av avtalen. Til våren gjennomføres Astor Varmbo Cageballcup i samarbeid med 3T på cageballhallen på Rosten, og i tiden som kommer vil det bli flere felles tiltak og aktiviteter. Varmbo-logo vil trykkes på alle nye spillertrøyer, og klubben vil organisere innsamling av Diadora treningsjakker for påtrykk av logo nederst på ryggen. Når snøen forsvinner vil også Varmbo profileres aktivt på Astor Fotballpark.

Les mer om vår nye samarbeidspartner her: varmbo.no

Vi takker Sparebank1 SMN for godt samspill i mange år, og ser fram til samarbeid med SMN på andre måter i årene som kommer.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.