Astor Fotballklubb med ny hovedsamarbeidspartner

Postet av Astor Fotballklubb den 31. Des 2023

Det er med stor glede styret kan meddele at Astor Fotballklubb fra og med 1. januar 2024 har ny langsiktig hovedsamarbeidspartner: Varmbo.

Varmbo har sin virksomhet knyttet til boligbygging; i hovedsak utvikling/gjennomføring av små og store boligprosjekter, samt levering av totalentrepriser til privat sektor. Selskapet utfører flere prosjekter i klubbens nærområde på Byåsen, deriblant utvikling av bensinstasjonstomta ved Granåsen. Varmbo ble etablert i 1992, med hovedkontor i Klæbuveien i Trondheim, og har i overkant av 50 ansatte. 

«Vi ser fram til å samarbeide med en stor breddeklubb som Astor FK, en anerkjent kvalitetsklubb som har et verdisett vi i Varmbo identifiserer oss med», sier konsernsjef John Martin Illøkken i Varmbo. Han spilte selv fotball i Astor i unge år, bor på Byåsen og forteller at det er et bevisst valg at Varmbo går inn som støttespiller for breddefotballen i Trøndelag. «Lagidrett, mangfold og et godt tilbud til barn og unge er viktigere enn noen gang», sier Illøkken. Varmbo har også samarbeidsavtale med Charlottenlund Sportsklubb.

En fornøyd nestleder Erlend Skårsmoen i Astor uttaler at «I en tid der klubbøkonomi er krevende og mange sponsorer løper etter toppklubber, er vi i Astor FK veldig stolte og glade for at vi har inngått en avtale med en seriøs, lokal aktør som Varmbo. Vi setter umåtelig pris på tilliten Varmbo viser oss og deres vilje til å ta samfunnsansvar ved å støtte breddefotballen. Jeg håper venner av Astor FK vil huske dette når de skal kjøpe tjenester knyttet til bolig!», sier Skårsmoen.

Astor og Varmbo har signert en treårig samarbeidsavtale med mulighet for forlengelse, og målsetningen er gjensidig glede og nytte av samarbeidet. Inkludering og lavterskel tilbud for barn og unge er en egen del av avtalen. Til våren gjennomføres Astor Varmbo Cageballcup i samarbeid med 3T på cageballhallen på Rosten, og i tiden som kommer vil det bli flere felles tiltak og aktiviteter. Varmbo-logo vil trykkes på alle nye spillertrøyer, og klubben vil organisere innsamling av Diadora treningsjakker for påtrykk av logo nederst på ryggen. Når snøen forsvinner vil også Varmbo profileres aktivt på Astor Fotballpark.

Les mer om vår nye samarbeidspartner her: varmbo.no

Vi takker Sparebank1 SMN for godt samspill i mange år, og ser fram til samarbeid med SMN på andre måter i årene som kommer.
Treningsavgift 2023

Postet av Astor Fotballklubb den 9. Jun 2023

Treningsavgift for 2023 er nå sendt ut til alle spillere i klubben.

Betaling av treningsavgift går via leverandøren av vårt medlemsregister. Dersom du betaler via nettbank vil du derfor kunne se at kontonummeret tilhører Bloc AS. Det er korrekt. Det er også mulig å betale avgiften med kort eller Vipps, men vær klar over at det medfører et ekstra gebyr på 3 % + 11 kroner, noe som utgjør en del når det kommer til treningsavgift.

Treningsavgiftene vedtas av årsmøtet og er tilgjengelig på nettsiden: https://astorfk.no/p/45485/medlems--og-treningsavgift

Treningsavgiften er klubbens viktigste inntektskilde og skal betales av alle som trener og spiller for Astor. Betalt treningsavgift er altså en forutsetning for å få trene og spille i klubben. Dersom du har betalingsproblemer kan du ta kontakt med klubben via post@astorfk.no eller lagleder på laget ditt, så finner vi en løsning.

Det er også mulig for alle å dele opp betalingen i to eller flere rater. Dette er ikke noe du trenger å gjøre en avtale om, men bare holde orden på selv. Bare bruk samme KID-nummer, så holder medlemsregisteret orden på dette. Merk at så lenge avgiften ikke er registrert som fullt betalt vil du fortsatt motta automatiske purringer.

Det gis 15 % rabatt på treningsavgiften for familier med mer enn én aktiv fotballspiller i klubben (søsken/foreldre). Familierabatt gis da for alle spillerne i samme familie. Dette gjelder også for foreldre som spiller senior/veteran fotball i klubben. De fleste familieforhold er registrert i medlemsregisteret og alle det gjelder det vil få tilsendt betalingskrav med rabatten trukket fra. Dersom dette ikke stemmer for din del ber vi deg ta kontakt på post@astorfk.no, slik at vi får registrert familieforholdet og sendt nytt betalingskrav.

Med vennlig hilsen,
styret
Astor Fotballklubb
Handlekveld onsdag 26. april 2023

Postet av Astor Fotballklubb den 21. Apr 2023

Velkommen til handlekveld onsdag 26. april 2023 kl. 17–19 på klubbhuset.

Prøving og bestilling av årets klubbkolleksjon fra Diadora.

Levering i butikk innen ca. én uke.
Klubbdommerkurs 2023

Postet av Astor Fotballklubb den 30. Mar 2023

Da er tiden endelig kommet for å holde årets kurs for dommere som skal dømme i Miniserien (5-er-fotball).

Vi har behov for mange nye dommere som kan hjelpe oss med å avvikle alle kampene i Miniserien. Vi arrangerer derfor dommerkurs for J13 (J2010) og G13 (G2010), men kursene er åpne for alle født 2009 eller tidligere. Ingen påmelding.

Kurset avholdes på Astorhuset og varer i tre timer:

  • Tirsdag 25. april  18:00–21:00 for J13
  • Onsdag 10. mai kl. 18:00–21:00 for G13

Gjennom det å være dommer, lærer guttene og jentene mer om fotballspillet.

  • De lærer om spilleregler.
  • Deres personlighet vokser ved at de må ta egne avgjørelser.
  • De skal lede to lag, blåse ved forseelser og avgjøre hvem som skal ha innkast/målspark/hjørnespark osv.
  • De skal veilede når noen tar et feil innkast og trøste når noen blir skadet.
  • I tillegg er det en fin mulighet til å tjene litt penger.