Rutine for bestilling og kjøp av klubb- og lagsutstyr

Spillertrøyer

Bestilles av lagleder på mail til klubbens materialansvarlig.

Følgende må oppgis:

• Hvilken størrelse ønskes. (Leveres i størrelsene 128, 140, 152, 164, 176, M, L, XL, XXL). S er utelatt fordi 176 og S er identiske i størrelse, men ulik pris pga. barn og voksen størrelse. Ingen forskjell på dame eller herre størrelser.
  • Nummer som skal trykkes på trøya (Lagleder holder oversikt over tildelte trøyenummer).
  • Hvilkes navn som skal trykkes på trøya (noen bruker fornavn, andre etternavn).
  • Oppgi hvilken årsklasse som skal ha trøya

Når spillertrøya er ferdig får lagleder beskjed og spillertrøya kan hentes i klubbhuset.

Betaling

Spilleren betaler 350 kroner for trøya som innbetales til lags kassen. Betaling til klubben skjer etter oppgave fra klubbens regnskapsansvarlige til konto 4200 33 35970.

Leveringstid

Normalt tar det 3-4 dager, unntatt i perioder om våren før fotballstart og om høsten før håndballstart.

Strømper, shorts, fotballsko mm.

Dette kjøpes hos Nor-Contact Sport AS i Sommerveita på Torget. Ofte gode tilbud på fotballsko.

Når klubben arrangerer handlekvelder på klubbhuset er det mulig både å prøve og kjøpe utstyr.

Annet utstyr

Lagvis bestilling som f.eks. hettegensere, bagger, jakker bestilles av lagleder til klubbens materialansvarlig. Oppgi størrelser og eventuelt påtrykk. Vær ut i god tid med bestillingene (varekatalog fra Diadora finner du på klubbens nettside).

Førstehjelpsutstyr

Suppleres fortløpende helst på kunngjorte tidspunkter i klubbhuset.

Spørsmål

Skulle det oppstå problemer, eller er det spørsmål, kan det tas kontakt på tlf. 456 64 708 eller på e-post terje.moksnes@gmail.com.

Ytterligere informasjon om utstyr finner du i klubbhåndboka under punktet Materiell og utstyr.