COERVER COACHING: en sportslig samarbeidspartner

Astor Fotballklubb har i omlag 10 år hatt et samarbeid med Coerver Coaching, som er nedfelt i vår Sportsplan og Klubbhåndbok. Vi er en av få klubber i Trondheim som har en langsiktig samarbeidsavtale og er partnerklubb med Coerver (de andre er Trond IL, Nardo FK, Strindheim IL og Othilienborg IL).

Coerver har sertifiserte trenere, hvorav svært mange kvinnelige trenere, som bruker Coervers pedagogikk på feltet. En rød tråd i alt sportslig arbeid i regi av Coerver er ballkontakt og tekniske øvelser med ball.

Coerver Coaching er et globalt fotballtreningsprogram, inspirert av treningsfilosofien til Wiel Coerver, grunnlagt i 1984 av Alfred Galustian og tidligere Chelsea spiller, Charlie Cooke.  Fra oppstarten i 2002 har Coerver Coaching nå etablert seg som Skandinavias ledende uavhengige utdanningsleverandør innen fotball, med flere spillere som har spilt på landslaget og elitenivå i Skandinavia og Europa, enn noe annet program.

Les mer om Coerver her: https://coerver.no/

Coerver Coaching bidrar aktivt med trener- og spillerutvikling i klubben og har hvert år flere gratis trenerkurs for Astor FK sine trenere. Disse inneholder såvel teori som praktiske øvelser på feltet, og er et fint supplement til NFFs Grasrottrenerkurs (delkurs 1-4). Det gjennomføres også målrettede spillerutviklingsprogram for spillere i 13-14-årsalderen med Coerver som faglig ansvarlig.

Astorspillere kan være med på ulike tiltak hos Coerver. Påmelding og mer info om de enkelte tilbudene finner man under fanen "Arrangementer".

Fra 2018 inkluderer samarbeidet følgende ekstratilbud:

Fotball etter skoletid (FES) for jenter og gutter fra 1.-5.klasse gjennom skoleåret (påmelding vår og høst).

Champions Academy i oktober: høykvalitets fotballskole med intensive treningsøkter over en helg på Astorbanen.

I tillegg gjennomfører Coerver Coaching "Coerver Extra" gjennom året og ulike ukeskurs i sommerferien. Disse finner sted andre steder i byen, men vanligvis pleier endel Astor-spillere å delta også her.