Sponsoravtale med SMN og EM1 ut 2020 er signert!

Postet av Astor Fotballklubb den 12. Sep 2019

Vi er veldig glade for å meddele at SMN og EM1 har ønsket å forlenge sponsoravtalen med Astor - ny avtale som varer ut 2020 er signert.

SMN og EM1 er opptatt av å støtte opp under tiltak som gir økt aktivitet, tilhørighet og trivsel i nærmiljøet, og håper videre samarbeid vil forsterke dette ytterligere.

For Astor er det også viktig med kontinuitet - vi ser frem til et godt samarbeid videre!

På bildet er (f.v.) Terje Hofstad (SMN), styrets økonomiansvarlige Einar Leirvik og Sigbjørn Vestå (EM1) med den signerte avtalen.


0 Kommentar

Coerver Champions Academy i høstferien

Postet av Astor Fotballklubb den 12. Sep 2019

Fotballskole på Astorbanen i høstferien (mandag 7. til onsdag 9. oktober): Champions Academy i regi av Coerver Coaching!

Astor og Coerver inviterer nok en gang til fotballskole. Deltakerne får 5 timer med fotball hver dag, med fokus på teknikk og individuelle ferdigheter, samt Coerver utstyr/drakt.

PS! Gratis deltakelse for barn som er med på FES (Fotball etter skoletid)! Info kommer direkte fra Coerver.

Påmelding her: https://coerver.no/product/champions-academy-hos-astor-fk-2019


0 Kommentar

Trener? Meld deg på trenerkurs!

Postet av Astor Fotballklubb den 12. Sep 2019

I vår klubbb skal alle trenere ha minst ett delkurs i Grasrottrenerkurset. Påmeldingsfristen er 22. september!

28. august 2019 samlet NFF samtlige klubber i Trondheim til Klubbforum på Lerkendal, der oversikt over antall trenere med fullført C-lisens/grasrottrenerkurs ble lagt fram. NFFs oversikt viser at vår klubb er nest best av nærmere 200 klubber i kretsen, med 175 (!) gjennomførte trenerkurs (se listen under). Kun CSK har flere trenere som har fått formell trenerkompetanse/kurs de siste fem årene. Ranheim er nr. 3 i kretsen og Astor FK altså nr. 2. 

Dette er vi svært fornøyd med, og nå har vi åpnet påmelding for neste runde NFF Trenerkurs. De er gratis (klubb betaler), av høy kvalitet og går på Astorbanen. Info legges ut på klubbens webside, og sendes direkte til trenerne. I vår klubb skal alle trenere ha minst ett delkurs. Takk til alle som har tatt kurs! Vi håper dere vil ta alle fire delkurs. Og dere som ikke har kurs: Vi oppfordrer innstendig om at du tar kurs nå i høst/vinter.

NFF Grasrottrener er det grunnleggende kurset for de som er trenere i barne- og ungdomsfotballen, og er også første trinn på NFFs stige for de som ønsker å ta videre trenerutdanning. Kurset er delt inn i fire delkurs som samlet tar for seg hele spennet fra de yngste barna til de eldste ungdommene. Kursene holder meget god kvalitet og vil bidra til økt kompetanse og inspirasjon for alle som skal lede barn og ungdom på treningsfeltet og i kamp. Man kan velge å gjennomføre samtlige fire delkurs med en gang, men man kan også velge å melde seg på ett, to eller tre etter hva man har behov for og tid til.  

Kursene gjennomføres i økter på fire timer på ettermiddags-/kveldstid og alle delkurs går over fire kvelder. Kursplanen for høsten er som følger: 

Delkurs 1: Trenere for 6-7-åringer (3er-fotball)
Datoer: 14., 15., 21. og 22. oktober

Delkurs 2: Trenere for 8-9-åringer (5er-fotball)
Datoer: 4., 5., 11. og 12. november

Delkurs 3: Trenere for 10-11-åringer (7er-fotball)
Datoer: 16., 17., 23. og 24. oktober

Delkurs 4: Trenere for 12–16-åringer (9er- mot 11er-fotball)
Datoer: 6., 7., 13. og 14. november

Det er av stor interesse for Astor at så mange som mulig av våre trenere har gjennomført et eller flere delkurs, og kursavgift dekkes selvsagt av klubben. Endelig frist for påmelding er 22. september men det er førstemann til mølla og påmeldingen lukkes etter hvert som kursene fylles opp. Det arrangeres kurs hos flere klubber i byen, og om man ønsker plass på kurs som går på Astorbanen så lønner det seg å være tidlig ute. 

Mer informasjon og link til påmelding finner dere her: https://www.fotball.no/kretser/trondelag/klubb-leder-og-trener/kurs-og-utdanning/grasrottrenerkurs-2019/


0 Kommentar

Astor stiller i Pride-paraden i år også!

Postet av Astor Fotballklubb den 12. Sep 2019

For å markere at fotball er for alle, og at vi støtter mangfold og toleranse, vil klubben vår også i år ha en egen seksjon i Trondheim Pride.

Lørdag 14. september: oppmøte og oppstilling i skolegården til Trondheim Katedralskole klokka 12:15 og paradeavmarsj 12:30. Ta gjerne med spillertrøye eller treningsdrakt. Klubben stiller med vår fane og Pride-flagg til alle som vil ha.

Les mer her: https://www.trondheimpride.no/


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline