Nor-Contact feirer 30 år med gode tilbud!

Postet av Astor Fotballklubb den 31. Mai 2019

Nor-Contact feirer 30 år med gode tilbud!

Se tilbudene

Husk at du som klubbmedlem får -20 % på alle ordinære varer gjennom hele året hos Nor-Contact!

Astor sin klubbkolleksjon

Spiller- og trenerutviklingsprogram med Coerver, 15. og 16. juni 2019

Postet av Astor Fotballklubb den 16. Mai 2019

Vi ønsker spillere på våre lag i årsklassene 2007, 2006, 2005 og 2004 og samtlige Astor-trenere (uavhengig av hvem de trener) velkommen til en dag fylt med fotballglede og læring.

Deltakelse er gratis for spillere/trenere.

Brad Douglass og sertifiserte trenere vil gjennomføre treningsøkter i tråd med den kjente Coerver-filosofien. Astorspillerne utvikler seg sportslig samtidig som våre trenere øker sin kompetanse ved å følge øktene på nært hold og bidra noe selv. Før praktisk trening vil det være et møte på klubbhuset der vi diskuterer ulike treningsformer, øvelser og blir kjent med Coerver-filosofien.

Vi håper og tror dette vil være av interesse for Astor-spillere som ønsker å heve tekniske/taktiske ferdigheter.

• Lørdag: Jentelag
  • Søndag: Guttelag

Trenere kan velge selv hvilken dag de deltar på og kan delta på begge dager hvis ønskelig.

Program lørdag:

10:30–12:00: Trenermøte: Teori/dialog på Astorhuset

12:00–16:00: Spillerutvikling: Praksis på feltet (trenerne er til stede og lærer/deltar)

Program søndag:

16:00–17:30: Trenermøte: Teori/dialog på Astorhuset

Påmelding til spiller- og trenerutviklingsprogram med Coerver, 15. og 16. juni 2019

Vårdugnad 2019

Postet av Astor Fotballklubb den 7. Mai 2019

Vi inviterer alle positive krefter til praktisk dugnad på Astorbanen førstkommende lørdag, 11. mai, kl. 10.30–14.00.

Det blir rydding, resirkulering av granulat og mye annet som det er behov for.

Vi håper på godt oppmøte! Det blir pizza og drikke til de som bidrar.

Santander 3v3 Ligaen er utsatt

Postet av Astor Fotballklubb den 24. Apr 2019

Santander 3v3 Ligaen er utsatt til lørdag 5. oktober.

Bakgrunnen er et ønske fra 3v3 Norge, Astor FK og NFF om at også 6-årslagene (2013) kan være med – og de starter opp først i august/september. Dette betyr to ting:

Alle dugnadsvakter som er satt opp 3.–5. mai i forbindelse med 3v3-cupen utgår. Våre lag oppfordres om å melde seg på andre cuper, f.eks. Trygg/Lade sin OBOS-cup, som går samme helg.

Påmeldte lag får såklart pengene tilbake.

Ny invitasjon med ny dato vil bli sendt ut.

Treningstider sommerhalvåret 2019

Postet av Astor Fotballklubb den 14. Apr 2019

Treningstidene for sommerhalvåret 2019 er endelig klare!

Treningstidene vil fra nå av finnes i egne kalendere for banene våre på nettsidene:

Oversikten kan også lastes ned som PDF.