Kjempeinnsats i OBOS-cup/trøndersk mesterskap!

Postet av Astor Fotballklubb den 13. Nov 2020

Vårt J2005-lag spilte finale i OBOS-cup/trøndersk mesterskap mot Gimse IL 11. november.

Kampen var uhyyyyyyre jevn, med 0–0 etter full tid og 00 etter ekstraomganger. Dermed gikk finalen til straffespark, som våre jenter tapte med knappest mulig margin: 54. For andre år på rad er J2005 i finalen i OBOS-cup og vi gratulerer med ny, fin innsats og nok en pokal hjem til Astorhuset.

Jentene spilte i de nye, fine burgunder shortsene for første gang. Nå ser vi fram til en fin 2021-sesong som Jenter 17-lag.

Klubbkolleksjonen – perfekte julegaver!

Postet av Astor Fotballklubb den 12. Nov 2020

Årets Diadora klubbkolleksjon er på plass hos vår samarbeidspartner Nor-Contact på Torvet.

Kan skaffes i butikken eller i deres nettbutikk.

Nor-Contact er klubbens utstyrsleverandør, som har butikk på Torvet og i Heimdal sentrum (kun Diadora utstyr på butikken i sentrum). Som medlem får du -20 % på alle ordinære varer i butikkene - hele året! Be om klubbpris og si du er medlem i Astor ved kjøp.

Nor-Contact har også gode tilbud på fotballsko, fotballer og andre ting i butikken og nettbutikken.

Treningstider vinter 2020–21

Postet av Astor Fotballklubb den 29. Okt 2020

Treningsplan for vinteresesongen 2020–21 utendørs og i gymsal. Gjelder fra 2. november til rundt påske 2021.

Treningstider vinter 2020–21 (PDF)

Det er fremdeles noe ledig tid i gymsal, og det er litt ledig tid på banen, særlig i helgene. Ønsker om ledig tid kan sendes på e-post. Det kan også ønskes tid på MOT-banen. Den kan benyttes inntil videre, men vil ikke brøytes når snøen eventuelt kommer. De som har tildelt treningstid de ikke vil benytte bes også om å melde fra om det, så tiden kan frigjøres for eventuelle andre lag med behov.

Lag som har fått tildelt tid i gymsal må selv ta kontakt med skolenes administrative enheter, skrive kontrakt og hente ut nøkler. Skolene ønsker primært å ha kun en kontaktperson per lag med tildelt tid.

Vil du bli dommer?

Postet av Astor Fotballklubb den 20. Sep 2020

NFF Trøndelag inviterer til rekrutteringsdommerkurs.

Kurset er for den som er over 14 år (født 2006 og tidligere) og ønsker å dømme 9-er og 11-er-fotball. Deltakerne får grunnleggende kunnskaper i spilleregler og retningslinjer, og blir kvalifisert til å dømme kamper i fotballkretsens regi. Kurset vil bestå av tre dager teori (18-21), samt en dag med praktisk dømming sammen med veiledere.

I Trondheim er det følgende kursdager:

• 16., 18. og 24. november i Freidig sitt klubbhus
  • 18., 20. og 25. januar på kretskontoret på Lerkendal stadion

Klubben dekker kostnadene for kurset.

Interesserte tar kontakt med klubbens dommeransvarlig, Arild Sundet: arilsu2@online.no.

Dommerkurs

Postet av Astor Fotballklubb den 13. Aug 2020

Da er tiden endelig kommet for å holde årets kurs for dommere som skal dømme i Miniserien (5-er-fotball).

Vi har behov for mange nye dommere som kan hjelpe oss med å avvikle alle kampene i Miniserien. Vi arrangerer derfor dommerkurs for J13 og G13, men kursene er åpne for alle født 2007 eller tidligere. Ingen påmelding.

Kurset avholdes på Astorhuset og varer i tre timer:

• Tirsdag 18. august kl. 17:45 for G13.
  • Torsdag 20. august kl. 17:45 for J13.

Gjennom det å være dommer, lærer guttene og jentene mer om fotballspillet.

• De lærer om spilleregler.
  • Deres personlighet vokser ved at de må ta egne avgjørelser.
  • De skal lede to lag, blåse ved forseelser og avgjøre hvem som skal ha innkast/målspark/hjørnespark osv.
  • De skal veilede når noen tar et feil innkast og trøste når noen blir skadet.
  • I tillegg er det en fin mulighet til å tjene litt penger.