Fotball etter skoletid (FES)

Postet av Astor Fotballklubb den 11. Feb 2020

Fotball etter skoletid (FES) på Astorbanen er et tilbud for 1.–5. klassinger i samarbeid med Coerver.

FES gjennomføres to ganger i uka, på mandager og tirsdager og inneholder følgende:

• Henting på skole (fra lokal skole)
  • Leksehjelp
  • Sunn snacks
  • Coerver trening
  • Ny Coerver FES klespakke
  • Champions Academy fotballskole i høstferie
  • 50 % rabatt på andre fotballskoler med Coerver

Mer informasjon: https://coerver.no/product/coerver-astor-fk-fes-uke-10-25-34-44

Påmelding: http://coerver.no/store/coerver-etter-skoletid

Innkalling til årsmøte i Astor Fotballklubb

Postet av Astor Fotballklubb den 4. Feb 2020

Det innkalles med dette til årsmøte i klubben: Astorhuset, mandag 16. mars kl. 19:00–20:30.

PS: Vi inviterer til åpent møte med fotballpresident Terje Svendsen klokka 18–19 samme dag, der presidenten vil dele sine tanker om følgende:

«Status for norsk fotball – nytt fra forbundstinget – og veien videre for bredde- og toppfotballen»

Tidsfrister

• 9. mars: Sakspapirene legges ut på klubbens webside
  • 2. mars: Forslag til årsmøtet må sendes til styret på post@astorfk.no.

Valgkomiteen er i gang med arbeidet, og det er behov for folk med tid og lyst til å bygge klubben videre. Forslag til navn eller beskjed fra folk som vil bli med i styret kan sendes valgkomiteens leder Olav Burkeland: olavburkeland1112@gmail.com.

Årsmøtet skal:

1. Godkjenne de stemmeberettigede.
  2. Godkjenne innkallingen, sakliste og forretningsorden.
  3. Velge dirigent, referent samt 2 medlemmer til å underskrive protokollen.
  4. Behandle Fotballklubbens årsmelding.
  5. Behandle Fotballklubbens regnskap i revidert stand.
  6. Behandle forslag og saker.
  7. Fastsette medlemskontingent.
  8. Vedta Fotballklubbens budsjett.
  9. Behandle Fotballklubbens Klubbhåndbok.
  10. Foreta følgende valg:
  1. Leder og nestleder
  2. 5 styremedlemmer og 2 varamedlemmer
  3. Øvrige valg i henhold til årsmøtevedtatt Klubbhåndbok.
  4. 2 revisorer
  5. Representanter til ting og møter i de organisasjonsledd Fotballklubben har representasjonsrett.
  6. Valgkomité med leder, 2 medlemmer og 1 varamedlem for neste årsmøte.

Sesongavslutning 17. november

Postet av Astor Fotballklubb den 31. Okt 2019

Alle spillere, trenere/lagledere og foreldre i Astor Fotballklubb inviteres med dette til sesongavslutning for 2019-sesongen.

Sted: Sverresborg skole, aulaen
Tid: Søndag 17. november, klokka 18–20

Det blir prisutdelinger, loddalg med flotte premier, mulighet for å kjøpe litt å bite i + drikke, enkel underholdning og fremfor alt sosialt samvær for barn og voksne.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til klubbens tradisjonsrike sesongavslutning etter en fin og begivenhetsrik 2019-sesong!

Høstdugnad på Astorbanen 6. november

Postet av Astor Fotballklubb den 31. Okt 2019

Vi inviterer til høstdugnad på Astorbanen onsdag 6. november fra kl. 17 til kl. 20.

Det blir pizza og noe å drikke for de som bidrar.

Oppgaver: Klargjøring til vintersesongen, bæring av mål, granulat, rydding mm.

Vi håper så mange som mulig blir med.

Sponsoravtale med SMN og EM1 ut 2020 er signert!

Postet av Astor Fotballklubb den 12. Sep 2019

Vi er veldig glade for å meddele at SMN og EM1 har ønsket å forlenge sponsoravtalen med Astor - ny avtale som varer ut 2020 er signert.

SMN og EM1 er opptatt av å støtte opp under tiltak som gir økt aktivitet, tilhørighet og trivsel i nærmiljøet, og håper videre samarbeid vil forsterke dette ytterligere.

For Astor er det også viktig med kontinuitet - vi ser frem til et godt samarbeid videre!

På bildet er (f.v.) Terje Hofstad (SMN), styrets økonomiansvarlige Einar Leirvik og Sigbjørn Vestå (EM1) med den signerte avtalen.