Dommerkurs

Postet av Astor Fotballklubb den 13. Aug 2020

Da er tiden endelig kommet for å holde årets kurs for dommere som skal dømme i Miniserien (5-er-fotball).

Vi har behov for mange nye dommere som kan hjelpe oss med å avvikle alle kampene i Miniserien. Vi arrangerer derfor dommerkurs for J13 og G13, men kursene er åpne for alle født 2007 eller tidligere. Ingen påmelding.

Kurset avholdes på Astorhuset og varer i tre timer:

• Tirsdag 18. august kl. 17:45 for G13.
  • Torsdag 20. august kl. 17:45 for J13.

Gjennom det å være dommer, lærer guttene og jentene mer om fotballspillet.

• De lærer om spilleregler.
  • Deres personlighet vokser ved at de må ta egne avgjørelser.
  • De skal lede to lag, blåse ved forseelser og avgjøre hvem som skal ha innkast/målspark/hjørnespark osv.
  • De skal veilede når noen tar et feil innkast og trøste når noen blir skadet.
  • I tillegg er det en fin mulighet til å tjene litt penger.

Fotball etter skoletid

Postet av Astor Fotballklubb den 13. Aug 2020

Nå starter det populære tilbudet «Fotball etter skoletid (FES)» opp igjen! Begrenset med plasser!

Påmelding: https://coerver.no/product/coerver-astor-fk-fes-uke-10-25-34-44

TINE Fotballskole 2020

Postet av Astor Fotballklubb den 10. Jun 2020

Astor Fotballklubb tilbyr to glade fotballdager med TINE Fotballskole på Trondheims flotteste kunstgressmatte, 5. og 6. september! Alle jenter og gutter mellom 6 og 10 år (født 2010 til 2014) er velkomne til å delta. Vi har et opplegg som er tilpasset alle, uansett forkunnskaper og fotballferdigheter.

Program:

• Fredag 4. september, 18:00–20:00: Registrering på klubbhuset, utlevering av sekk og skjorte (møteplikt)
  • Lørdag 5. september, 10:00–14:00: Fotballskole (6- og 7-åringene avslutter kl. 13)
  • Søndag 6. september, 10:00–13:30: Fotballskole (6- og 7-åringene avslutter kl. 13)
  • Søndag 6. september, 10:00–11:00: Foreldremøte G/J 6 år i klubbhuset (oppstart av nye lag)

Utstyrspakke:

Alle deltakerne får én stk. fotball, T-skjorte, sekk og diplom til odel og eie.

Bevertning:

Det serveres sunn mat samt drikke fra TINE hver dag (ett lunsjmåltid hver dag). I tillegg serveres det fruktmåltider ute på banen.

Instruktører:

Voksne trenere fra Astor + hjelpeinstruktører fra våre 13-årslag.

Søskenrabatt:

Søskenrabatt for søsken nr. 2, 3, 4 osv. beregnes automamatisk når du legger flere søsken i handlekurven ved påmelding.

Spørsmål:

Spørsmål vedrørende påmelding (og eventuelle avbud/refundering av innbetalt beløp etc.) rettes til Joachim Midtsand. Merk emnefeltet med «TINE Fotballskole 2020».

Påmeldingsfrist: 2. september.

Påmelding: https://www.superinvite.no/#/invitation/229aeb9e2ae66f2fac1149e5240b2fdd

Astor jentedag, 22. august (gratis)

Postet av Astor Fotballklubb den 10. Jun 2020

Astor Fotballklubb inviterer alle jenter i vår bydel som kan være interessert i fotball til en jentedag på Astorbanen.

Vi ønsker alle jenter som er født i 2010, 2011, 2012, 2013 eller 2014 velkommen!

Lørdag 22. august kl. 11:30–14:00.

Det er helt gratis å være med på jentedagen.

Det blir masse lek og moro med ball, litt å lære, litt å spise og mange greie jenter på banen. Erfarne voksne trenere vil ha ansvar for opplegget, sammen med kvinnelige juniorspillere fra klubben.

PS: Man trenger IKKE ha spilt fotball før eller være aktivt med på et av Astor sine lag for å være med. Det legges opp til mange aktiviteter også for de som aldri har spilt fotball og bare vil vurdere om fotball er noe man vil være med på.

Astor Fotballklubb er Trondheims største rene fotballklubb for barn og unge og vi har stort fokus på jentefotball.

Påmeldingsfrist: 21. august.

Påmelding: https://forms.gle/rXDNLPKgWt5tVVWG7

Santander 3v3-ligaen, 3.–4. oktober

Postet av Astor Fotballklubb den 10. Jun 2020

Velkommen til Astor Fotballpark hvor Astor Fotballklubb er arrangør av Santander 3v3-ligaen den 3.–4.oktober 2020.

3v3 er en spillform som er både morsom og lærerik. Alle spillerne får mange ballberøringer og det scores mange mål. De fleste deltagerne får oppleve gleden ved å score, dette bidrar til økt mestringsfølelse og fotballglede! I 3v3-ligaen tilbyr vi en utviklende og morsom spillform for barn.

Man spiller Santander 3v3-ligaen på små baner med små mål uten keeper. Alle lagene spiller minimum 5 kamper, 7 minutter pr. kamp. Kampene for ditt lag avvikles i løpet av 3–4 timer.

Pris: 400,- pr. lag.

Påmeldingsfrist: 26. september