Fredag 28.04 møtte Astor, Heimdal 2 til dyst. Det ble thriller av en kamp, med skader, kramper, scoringer, og intense sluttminutter. Det var også Astorkeeperne(!) som avgjorde kampen i begge ender, og stjal overskriftene.
Heimdal2 2-3 Astor
Mål Astor: Emil Gjestrum, Marco Fria og Ludvig Letnes


Dommeren forsinka, Heimdal best i gang
Etter at kampen ble utsatt 15-20 minutter, grunnet en forsinket dommer, kom kampen endelig i gang. De første minuttene var jevnspilte, men derifra var det Heimdal 2 som hadde banespillet. Astor presset høyt, og tvang Heimdal til å slå langt, noe som resulterte i mange cornere. Heimdal var farlig frempå, men greidde ikke å utnytte de mange cornerne. Dog etter 15 minutter fikk en Heimdalangripere rettvendt seg mot Astorforsvaret, han passere alt og alle, runder ellers gode Stefan Laxaa, og setter ballen i det tomme buret. 

Astor slår tilbake
Etter 1-0 scoringen fikk Heimdal 2 satt spillet. De knekker koden for å bryte ned det høye presset til Astor, og får spilt mye ball på Astors sin halvdel. Astor ligger godt i rammene, og har et solid forsvar som får ryddet unna det meste. Rundt halvtimen hadde Heimdal 2 flyttet laget høyt i banen for å spille ut Astor med alle mann. Heimdal slår en feilpasning i oppbygningen, og Astor setter i gang en kontring som ender i corner. På den påfølgende corneren slår Mathias Sørli en god ball på bakre stolpe, og der ruver Emil Gjestrum høyest, og utligner til 1-1. Astor var ikke helt påskrudd etter målet, og Heimdal2 får en kjempesjanse like etter. På nytt spaserer en Heimdalangriper igjennom, men Stefan Laxaa hindret scoring med en meget god redning. Det gjør at lagene går til pause med 1-1. 

Pangstart på 2.omgang
2.omgang inneholdt mange knall, fall, mange bytter og ikke minst, inneholdt det mål. Astor startet 2.omgang på best mulig måte. Først får Vegard Lien og Sørli kjempet med seg ballen langs venstresiden. Heimdalspillerne stopper å spille, og roper etter innkast, uten at dommeren gir antydninger til at ballen var ute. Sørli utnyttet situasjonen, kom seg fri, og fikk slått et genialt innlegg. Hvem andre en Astors reservekeeper dukker opp på bakerste stolpe og header ballen i mål! Astor var ikke ferdig med å sjokkåpne. Sørli får rettvendt seg mot Heimdalforsvaret, og slår en god stikkball til Ludvig Letnes, som fra skråvinkel plasserer ballen godt nede ved motsatt stolpe, og det står 3-1 til Astor.

Stefan "one-man-show" Laxaa
Astor fortsetter å krige og kjempe Heimdals angrepsforsøk. Det skaper mange kontringsmuligheter for Astor, men det er Heimdal som er nærmest lenge. Stefan Laxaa i målet hadde bestemt seg for å stanse det som kom, og hadde flere matchvinnerredninger, og hadde litt hjelp fra tverrliggeren. 15 minutter før slutt hadde Astor muligheten til å punktere kampen. To Astorspillere utmanøvrerer en Heimdalsforsvarer, og får slått ballen ut til Håkon Thorvaldsen på fem meter. Han klinker til, og sender ballen ut av stadion. Kort tid etter skapte Heimdal ny spenning i kampen. Ett innlegg fra høyre havner på bakrestolpe, og en Heimdalsangriper får stanget den inn i motsatt hjørne, utagbart for keeper. Det gjorde at det siste kvarteret ble intenst, og inneholdt noen mindre pene situasjoner, og krampetrekninger for både Heimdal- og Astorspillerne. Takket være hardtkjempende Astorspillere og en fantastisk Stefan Laxaa i målet, kriger Astor seieren inn. 

Som nevnt var Stefan Laxaa en spiller verdt å trekke frem, samt Mathias Sørli sin dødlige venstrefot, og vår reservekeeper, Marco Fria, som kjempet hardt, og fikk belønnet innsatsen med en fantastisk scoring. Ikke minst var dette en enorm lagseier som vil spillergruppa ny giv og selvtillit. Neste kamp er mot Nationalkameratene den 08.mai klokken 20:30 på Havstad. 

Medieteamet

30.04.2017

Del denne

Det er 1 kommentar til dette innleggetSkriv kommentar

Avatar

Godt skrevet og en hærrrlig seier over Heimdal.
FORZA ASTOR1:)

Tore

09.05.2017

Skriv kommentar


Astor fotball benytter seg av gravatars.

Aktuelt

Aktiviteter

Bildegalleri

RSS

Utviklet av: Divint

© 2010 Astor fotball.
Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til astorfk.no