I fjor deltok over 1.000 barn fra 140 lag (23 klubber) på Astor Sparebank1 Cageballcup i Trondheim.

Nå gjentar vi suksessen, og har gleden av å invitere til ny fotballfest på innendørs kunstgress med vant (cageball):

Astor SpareBank1 SMN Cageballcup, helga 10.-12. mars 2017 (for lag 6-11 år)

Turneringen finner sted i cageballhallen til 3T på Rosten, og spilles på fire baner parallellt. Kampene spilles med normale fotballer (3er og 4erball).

Cageball er en intensiv, morsom form for fotball med høyt tempo og mye ballkontakt, som spilles med normale fotballer og høye vant rundt banen . I vår cup spiller hvert lag (minst) tre kamper (a` 2x7 minutter).

PS! Forrige gang var det venteliste i flere årsklasser. Det er plass til et begrenset antall (140 lag), så vi anbefaler relativt rask påmelding om man ønsker å være med...

Følgende klubber deltok med lag på Cageballcupen 2016:    Rissa, Hommelvik, Melhus, Klæbu, Astor, Romolslia, Trygg Lade, Nardo, Trond, Kattem, Utleira, Heimdal, Tiller, Sverresborg, Nationalkameratene, Ranheim, Othilienborg, Kolstad, Flatås, Sjetne, Nidelv, Byåsen og Strindheim.

Ved å trykke HER kommer du til mer utdypende informasjon om cageballcupen, mens du ved å trykke HER kommer til påmelding.

04.12.2016

Skriv kommentar

Astor fotball benytter seg av gravatars.

Bildegalleri

© 2010 Astor fotball.