Bilde lag
Praktisk info før Nidelvcup
Vi har meldt på 4 lag til Nidelvcup basert på det antall som meldte interesse tidligere. På treningen i 24.9 forbereder vi guttene før kampen.  Vi snakker om hvordan spillet foregår osv. Guttene som vil være med på cupen blir fordelt på trenerne.  Dette blir lagene som vi spiller med i helgen. 

Kampoppsettet for Nidelvcup finner dere  her:
Som det går frem av oppsettet spiller alle våre lag kampene sine på lørdag 28.9. Noen begynner tidlig, andre sent.  Etter treningen 24.9 vet dere på hvilket tidspunkt deres barn skal spille sin første kamp.  Vi kommer tilbake til oppmøtetidspunkt på treningen.

Det er få parkeringsplasser nær banen.  Vær oppmerksom på dette når dere beregner tiden.  

I Astor er det ulik praksis for betaling av cupdeltagelse pr. spiller. Dette er noe hvert enkelt lag beslutter. Anbefalt avgift ligger på ca. 150 kr pr. cup.  Vi vil komme med en snarlig tilbakemelding om hvordan dette skal skje.  Følg med på beskjeder på treningen og hjemmesiden.

Vi har fått lånetrøyer vi kan bruke på cup'en.  Disse blir delt ut og skal returneres på lørdag. Trøyene vi tok oppbestilling på tidligere kan ikke leveres før i mars.  Vi vil derfor ta opp bestillingen på nytt senere.  

På kampdagen oppfordrer vi foreldre og andre som er med til positiv heiing på laget, og ber om at treneren får styre spillet.

Torbjørn Yri
Lagleder

Torbjørn Yri

23.09.2013

Rediger

Skriv kommentar


Astor fotball benytter seg av gravatars.

Bildegalleri

RSS

Utviklet av: Divint

© 2010 Astor fotball.
Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til astorfk.no