Det startet på værst tenklig måte, Astor snudde, og kollapset. 
Fakta:
Buvik 2/Skaun 5 - 3 Astor
Mål Astor: Marius Rogne (2), Marco Fria


For første gang på stund virket det som at Astor skulle stille med en skadefri tropp, men etter 20 minutter måtte to spillere kaste inn håndkleet. Før den tid, hadde Buik 2/Skaun allerede scoret. Etter 5 minutter kom en av Buvikguttene rundt på Astors venstreside, han slo et innlegg som gikk rett i mål, og Astor var allerede bakpå. Kampen bølget frem og tilbake, og begge lag hadde store nok sjanser til å score flere mål. Dog var det Marco Fria som skulle få hyll på byllen (igjen). Det ble kriget frem en feil, hvor Fria kom helt på dødlinjen, han plasserte ballen på innsiden av keeper og i mål. Ikke lenge etter ble det Barcelonafotball fra Astor. Knut spiller opp til Jens som flikker den med hælen videre til Ludde, som slår ballen 45. En elendig avslutning av Rogne, men keeper maktet ikke å stokke bena, og den trillet i mål. 2-1 til Astor ble pauseresultatet. 

Hva skjedde?
Astor ble enig i pausen om å punktere kampen, men det var Buvik2/Skaun som gikk hissigst ut. De kom på flere overgangen, mens Astor slet i pasningsspillet. Før neste scoring, hadde Astor muligheter til 3-1, og hjemmelaget like store sjanser til 2-2. Det var nettopp vertene som fikk den forløsende scoringen i 2.omgang. Deretter var Astor svært uheldig og Buvik rett heldige. 15 minutter før slutt blåser dommeren straffe etter at en av våre spillere treffer ballen foran en Buvikspiller inne i eget felt, Buvik2/Skaun-spilleren flyver, og dommer blåser straffe. Samtlige spillere lurer på hvorfor, men dommeren var sikker i sin sak. Like sikker var Buvik2/Skaunspilleren på det påfølgende straffesparket, og 3-2. Så får Buvik2/Skaun nok en billig avgjørelse for. De får frispark rett utenfor 16, til manges undring. Frisparket er av den nydelige sorten, tverligger og inn i lengste hjørnet, en god prestasjon! Etter dette kollapser Astor fullstendig. Buvik2/Skaun kommer til sjanser i øst og vest, og en god Stefan Laxaa gjør at Buvik2/Skaun ikke scorer mer, før helt på tampen til 5-2. Astor får et "trøstemål" etter Jens Myhra spiller til Rogne, som setter ballen ved den ytterste stolpen. Astor fikk en siste mulighet til å pynte på resultatet på over-overtid, men stolpen stod i veien. 5-3 til Buvik 2/Skaun, og et Astorlag i villrede. 

Vi må skryte av Buvik 2/Skaunspillerne, i likhet med Leinstrand, er dette et meget jovialt og hyggelig lag, som tar alt med en smil om munnen. De har humor, og viser godvilje på det meste. Nok et lag som er eksempel til etterfølgelse.

Medieteamet

26.05.2017

Skriv kommentar


Astor fotball benytter seg av gravatars.

Aktuelt

Aktiviteter

Bildegalleri

RSS

Utviklet av: Divint

© 2010 Astor fotball.
Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til astorfk.no