Astor sitt seniorlag har spilt to kamper siden sist oppdatering, borte mot Leinstrand og hjemme mot Kolstad 3. Mot Leinstrand startet vi fantastisk, men kollapset. Mot Kolstad 3 startet vi fatalt og kom aldri inn igjen.
Fakta:

Leinstrand 3-2 Astor
Astor mål: Marco Fria, Jens Petter Myhra

Astor 0-4 Kolstad 3

Kampen mot Leinstrad
Astor startet glimrende de føsrte 25 minuttene. Astor kom i bølge etter bølge med angrep, og skaper flere store sjanser. Det resulterte i mål av Marco Fria og Jens Petter Myhra etter flott angrepsspill. Etter dette mister Astor tak i kampen, og Leinstrand får hjelp av Astor for å komme inn i kampen. Et selvmål gjorde at Leinstrand fikk blod på tann, og utlignet like før pause. Etter pause mister Astor fullstendig taket på kampen, med litt hjelp av kampens ansvarlige. Astor får gule kort og frispark i mot for slikk og ingenting, som gir Astor en misfavør i duellspillet. Leinstrand får midt i omgangen rødt kort, etter at en Leinstrandspiller sparker kaptein Foss regelrett ned. Selv med en mann mer makter ikke Astor å komme frempå. Det er nemlig Leinstrand som får den avgjørende scoringen. Helt på tampen fikk riktig nok Astor ballen i mål, men scoringen annuleres. Hvorfor? Det forstår vi ikke helt, men målet ble ikke godkjent. Leinstrand skal ha creds for å støtte guttene etter kampen, og vi har kun gode ting å si om motstanderen. Et lag som burde fulges til eksempel. 

Kampen mot Kolstad 3
Her kastet Astor bort muligheten til seier på 20 minutter. Astor lå ikke godt i rammene, og gav bort fire enkle scoringer. Kolstad 3 fikk også et mål annulert for offside, som muligens ikke var korrekt. Astor hadde sjanser til å være på høyde, selv etter store sjanser. Astor fikk ikke ballen inn i 1.omgang, noe som gorde at Astor var bakpå resten av kampen. Astor forsøkte å komme seg inn i kampen i 2.omgang, men ballen maktet ikke å havne i nettet. Det var rett og slett en dag hvor ingenting av det som skulle fungere, funket. Astor var ikke like aggresive i spillestilen og tøffe i duellene som i de kampene som har ført til 3 poeng. Vi må takke Astor 2, som velvillig lånte bort en av sine spillere, når Astor hadde en tynn stall disponibel til kamp grunnet skade. Johannes Klæbo stilte opp på kort varsel, og stilte sporty opp. Samt må vi gi honør til dommeren for anledningen. Han satt en linje som spillerne kunne følge, og hadde dialog med spillerne underveis, det setter vi pris på. 

Neste mulighet for Astor er borte mot Buvik 2/Skaun, klokken 2000 på Da-Tel Arena 2. 

Medieteamet

23.05.2017

Skriv kommentar


Astor fotball benytter seg av gravatars.

Aktuelt

Aktiviteter

Bildegalleri

RSS

Utviklet av: Divint

© 2010 Astor fotball.
Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til astorfk.no