Astor startet sesongen fatalt, men har de to siste kampene sprunget motstanderen i senk. Det gjør at Astor nå ligger på 5.plass, og har jobbet seg oppover tabellen. Søndag 20.00 skal Astor spille bortekamp mot Leinstrand, hvor tre nye poeng ligger muligens i potten.
Astor har for første gang siden oppstarten, en nesten helt skadefri tropp. Ute denne gangen er også Anders Støen, som har blitt erstattet av Brian Aas og Amund Foss på en glimrende måte. Når Astor nå reiser til kamp mot Leinstrand er det med økt selvtillit i sekken. 

Leinstrand har denne sesongen spilt 3 kamper. De vant over Buvik2/Skaun 5-1, og tapte henholdsvis 2-1 og 4-2 mot Melhus 2 og Gauldal. Det gir tre poeng på 3 kamper, og en 7.plass på tabellen. Leinstrand lå i 6.divisjon i fjor, og havnet på en 6.plass, i en serie med 8 lag. De spilte blant annet mot Nidaros Fotball og Kvik 2 som Astor har god bekjentskap til.

Astor har kommet godt i gang etter det stygge tapet mot Leik, og håper på å forsette i den steamen de er i nå. Det blir en interessant duell, mot to lag som ikke har møttes på en stund. Vi ønsker alle Astorsupporter som har anledning, til å ta turen til Leinstrand for å følge den burgunder og blå stoltheten. Forza Astor!

Medieteamet

12.05.2017

Skriv kommentar


Astor fotball benytter seg av gravatars.

Aktuelt

Aktiviteter

Bildegalleri

RSS

Utviklet av: Divint

© 2010 Astor fotball.
Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til astorfk.no