Mandag 08.05 klokken 2030 møttes Astor og Nationalkameratene til derby på Fort Havstad. Det ble en kamp med mange dueller, dødballer og mye løping. Venstrebacken til Nationalkameratene beskrev det på best mulig måte - "Dette er intenst!"
Astor 3-1 Nationalkameratene
Mål Astor: Ludvig "Ludde" Letnes(3)
Gule kort Astor: Amund Foss


Det var en fin, men kald vårkveld på Havstad. I følge Twitter var der nærmere 30 oppmøtte til kampstart. Både Astor og Nationalkameratene var heltente til dette oppgjøret. Spillet i 1.omgang bølget mye frem og tilbake, med mange kontringsmuligheter til begge lagene, men det var Nationalkameratene som hadde ballen mest. De forsøkte å spille seg ut bakfra, men Astor lå solid i rammene, og det ble mange langpasninger mot kantene. Forsvaret, med Håkon Thorvaldsen og Emil Gjestrum i spissen, tok mye av duellspillet og hindret de alle største sjansene. Astor på sin side var farlige på kontringene, og i 1.omgang ble to skuddforsøk reddet på strek, og Amund Foss var meget nær scoring når han skøyt fra 11-meter. Det ble 0-0 til pause, og Astor ble enig om å ikke gjøre de store endringene i pausen, og bare forsette med det de hadde vært god på.

Astortid
Som sist kamp, er det 2.omgang Astor sprengåpner. På en kontring i det 52. minuttet kommer Marco Fria fri på venstrekanten, han slår ballen mellom to stoppere, der Ludvig Letnes tråkler seg gjennom de to. Han sender ballen sikkert i nettaket, og sender Astor i ledelsen. National forsøker å slå tilbake, men Astor kriger og hinder National til å komme igjennom det tette forsvaret. Når National igjen forsøker å spille seg oppover i det 52. minutt stjeler Mats Hoem ballen på midtstreken, han slår ballen igjenom forsvarsleddet til National. Nationalkeeperen er meget avventende, som gir Ludvig Letnes en kjempesjansen, og han er sikker som aldri før, og sender den til høyre for keeper, 2-0! Letnes var ikke ferdig der, for han har virkelig kommet i scoringsform. I det 73. minutt kommer Astor rundt på høyresiden, Stian Thorvaldsen slår ballen til Amund Foss som svinger ballen inn. Hvem andre enn Ludvig Letnes er der til å headde ballen i perfekt bue over keeperen?! 3-0, og ekte hattrick av Ludde! 

Krigerhjerte
Det siste kvarteret har Astor sjanser til både 4- og 5-0, til tross for at National tar totalt over banespillet. Dog kriger Astor National sine angrepsforsøk sønder og sammen. Laxaa i målet rydder unna bakromspasningene, Emil Gjestrum ruver i luftrommet, og resten av laget løper skoene av seg for å hindre at National skulle få muligheten til å komme inn igjen i kampen. National fikk ikke hull på byllen før det siste ordinære spilleminuttet. Et innlegg fra dybet treffer en umarkert Nationalspiller inn i 16-meteren, og har ingen problem med å sette den utagbart bak Laxaa. Nærmere kommer ikke National, og Astor kriger inn en fortjent seier. 

I en slik seier er det vanskelig å trekke ut enkelt individer, når hele laget kjemper, kriger og spiller som et kollektiv. Alle spillerne stilte seg foran, og stoppet National, men man kommer ikke utenom Ludvig Letnes, som scorer ekte hattrick. Han blir en vanskelig mann å stoppe denne sesongen. En fremragende innsats, som betyr at Astor står nå med 6 poeng i årets sesong på 3 kamper. 

Medieteamet

09.05.2017

Del denne

Det er 1 kommentar til dette innleggetSkriv kommentar

Avatar

Grattis igjen guta!!!

Det er bare en Ludde:):)

tore

11.05.2017

Skriv kommentar


Astor fotball benytter seg av gravatars.

Aktuelt

Aktiviteter

Bildegalleri

RSS

Utviklet av: Divint

© 2010 Astor fotball.
Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til astorfk.no