Astor FK og 3v3 Norge vil gjerne takke alle deltakende lag for at dere bidro til en veldig fin fotballhelg på Astorbanen i helga

Dato for neste 3v3 cup er allerede satt: 4.-5.mai 2019 – og vi ønsker samtlige lag velkommen tilbake da! Vi håper dere vil sette av helga i cup-kalenderen for neste år.

Ettersom 3v3-fotballen er i ferd med å bli “allemannseie” i trøndersk fotball var vi spent på om det fremdeles er mulig å arrangere 3v3-cup, og vi er veldig glad for at så mange som 242 lag deltok på årets turnering.

Spesielt takk til alle tilreisende lag fra utenfor Trondheim (Frøya, Gimse, Melhus, Sokna, Malvik, Lånke og Klæbu) som bidro til fint mangfold. Vi er også svært glade for at hele 37% av lagene var jentelag.

Her er et lite oppslag i bydelsavisa for Trondehim vest om årets cup: https://bydelsnytt.no/2018/05/06/et-arrangement-astor-har-all-grunn-til-a-vaere-stolt-av/

Vi ønsker alle en fortsatt god vårsesong! Og håper vi ses på 3v3-cupen om et år!

11.05.2018