Vi har som ambisjon å gjøre en fin figur i årets Folketog på nasjonaldagen 17.mai! Vi er imponert over hvor mange hockeyspillere i Astor-farger som har deltatt de siste årene, og vil gjerne stille med enda flere fotballspillere :)

Klokka 12.50–13.00 er det oppmøte til Folketoget på Kongsgårdplassen for Astor FK, Astor IL og Astor Hockey, som alltid går under samme fane. I år er det Astor Hockey som bærer fanen.

Vi håper på god deltakelse fra barn, ungdom og voksne – gjerne mange fotballspillere iført burgunder og blå spillertrøyer :) Se etter Astor-fanen på Kongsgårdplassen og bli med i toget.

Folketoget skal ifølge programmet starte klokka 13.00, og går følgende løype gjennom Trondheim sentrum: Bispegata – Munkegata – Erling Skakkes gate – Kjøpmannsgata – Kongens gate – Nordre gate – Olav Trygvassons gate - Munkegata.

(PS! Det pleier å bli endel venting, så det er ikke noe poeng å være der før ca 13.00)

13.05.2017