I dag har to av våre unge lovende spillere signert for Rosenborg. Erik Holmen (97) og Olaus Skarsem (98) har begge hospitert med RBK i året som har gått og skal altså neste år spille for RBK sitt guttelag.
Det er artig for oss som klubb at våre spillere blir lagt merke til og at vi får bevis på at arbeidet som gjøres holder god kvalitet.

En stor honnør til trenere, lagledelse og ikke minst spillergruppa i g97 som sammen har skapt et sosialt og godt miljø med høy fotballmessig kvalitet.

Aller størst honnør til to veldig trivelige, jordnære og hardtarbeidende gutter som har klatret et trappetrinn videre på veien mot det store målet.
Vi er stolte av dere og husk at dere alltid er velkomne tilbake om det er som juniorspillere, seniorspillere, oldboys, trenere, ledere eller kjendiser på fotballskolen vår.

Trond H

11.12.2012

Skriv kommentar

Astor fotball benytter seg av gravatars.