Huset vårt

Klubbhuset vårt

Klubbhuset ble ferdig i 2002 og lå tidligere i Gjørtlervegen 3. Våren 2007 ble klubbhuset flyttet til Havstadvegen  2 og har fått en sokkel under seg. Dette har ført til et større utleieareal da garderober/dusjer er flyttet ned i sokkel.

Vi har derfor en sosialavdeling i 1. etasje med kontor, kopirom, stort møte/selskapslokale, relaxavdeling med sofagrupper og stort nytt kjøkken.

I sokkel har vi avdeling for de aktive med garderober, dusjer, dommergarderobe, lager, kiosk og garasje. Ved siden av fotballklubbens bruk av lokalet er det også mulig å leie lokalet for organisasjoner, bedrifter og private som har behov. Ring Ingrid Tiller Moe på tlf. 95 06 21 35 om muligheter og priser hvis du har behov for å leie lokale.