Banene våre

Vår hjemmebane er Astorbanen Havstad kunstgress (11`er-bane). Adresse: Havstadveien 2, 7020 Trondheim.

Spilleflate er 100 m x 60 m, totalt areal inkludert sikkerhetssone er 106 m x 64 m. Sommeren 2014 ble en totalrehabilitering av banen gjennomført, med bedre grunnarbeider utført av Brende AS og moderne kunstgressdekke lagt av Unisport. Den nye kunstgressbanen sto ferdig i august 2014, og har førsteklasses dekke (Evolution XQ 50,). Banen har vært gjennom grundig ekstern kvalitetssikring som påviser dens høye kvalitet. Se sertifikat her: [SERTIFIKAT]

I tilknytning til banen vår har vi et fullt utstyrt klubbhus, Astorhuset, som rommer flere møterom, kjøkken, kiosk, garasje, lagerrom, toaletter, dommergarderobe med dusj og hjemme- og bortelagsgarderober med dusj. Klubbhuset er mulig å leie for en nokså rimelig penge. Klubben eier også to traktorer og mye vedlikeholdsutstyr til anlegget.

Grunnet press på vår hjemmebane, er enkelte lag inntil videre tildelt treningstid på Byåsen skole kunstgress (7`er-bane), som er eid av Trondheim kommune.

Målet er at det snarest mulig skal bygges en ny treningsbane (7`er) i tilknytning til dagens anlegg på Havstad.

Kart til Astorbanen Havstad kunstgress finner du ved å trykke HER

Kart til Byåsen skole finner du ved å trykke HER

Trykk HER for å se oppmerking av banen.