Dommere barnefotbalkamper

DOMMER OPPSETTET:
kommer du til ved å trykke her
TFK = Kretsen setter opp dommer.  Astor = Klubbens dommeransvarlige setter opp dommer

Til og med 7'er fotball er det alltid klubben som har dommer-oppsettet (hjemmekamper*)
Fra og med 9'er fotball er det alltid kretsen som har dommer-oppsettet

* Hjemmekamper som ikke går på Astorbanen er ikke satt opp med klubbdommer. Lag som ønsker dommer til slike kamper må - i god tid - ta kontakt med Astor sin dommeransvarlige og i tillegg avtale transport med den dommeren som settes opp

BETALING AV DOMMERE:

Dommere satt opp av klubb (til og med 7'er) betales ALLTID kontant ihht Astor sine dommersatser
Astor sin dommerregning og satser finner dere ved å klikke HER

Dommere satt opp av krets betales enten kontant eller over giro. Benyttes giro så skal denne betales asap!
Oversikt over kretsens dommersatser finner dere her.

Lagleder for hjemmelag har ansvaret for at dommer får betalt.

Dommer skal ha ferdig utfylt kampleder-regning. (det lønner seg å ha med dommer-regning når kampen dømmes av klubbdommer (skal også ligge dommerregninger i perm i kiosken)

Astor FK dekker dommer utleggene mot innlevering av kvittert dommer-regning/kampleder-regning.
Kvittert regning leveres lagets økonomiansvarlige som tilbakebetaler beløpet og fakturerer videre til klubben.

Instrukser for DOMMERBYTTE og FLYTTING av KAMP:

1.Dommere selv har ansvaret for å finne ny dommer dersom de ikke kan stille til kamp. Dette skal samkoordineres med dommeransvarlig, slik at sistnevnte får lagt inn korrekte navn i dommeroppsettet.

2.Dersom usikkerhet blant lagledere og trenere, kan de kontakte de dommere det gjelder, eventuelt dommeransvarlig. Dommerlister finnes på dommeroppsettet på hjemmesiden.

Husk alltid å varsle dommer og Astor sin dommeransvarlig når kamper som dømmes av klubbdommer flyttes!!

Kretsen skal alltid varsles når kretskamper flyttes ( se meny:  Kamper - Kretskamper)