Briskeby

Det er nedfelt i Astor FK sin Klubbhåndbok at våre 11- og 12-årslag deltar på Briskeby cup på Hamar hvert år. Dette er en turnering vi som klubb har gode erfaringer med, og som innebærer en fin reise for våre lag og støtteapparat.

Cupen finner normalt sted første helg i juni hvert år (3.-4. juni 2017), og spilles på naturgress ved Ankerskogen. Våre lag pleier å bo samlet på en skole i gangavstand til banene.

For klasser uten sluttspill (11- og 12-årslag) er det alltid to kamper lørdag og to kamper søndag. Spilletid er 2 x 20 minutter. Deltakende lag på Briskeby cup er i hovedsak lag fra Østlandsområdet, og det er knapt noen andre trønderske lag der nede.

Det pleier å være 12-årslagene som er praktisk ansvarlige for klubbens deltakelse, og ved behov kan man søke noe bistand fra klubben. Det beste er om støtteapparatene på 11- og 12-årslagene før jul møtes til et forberedelsesmøte og begynner å planlegge og fordele oppgaver.

Les mer om turneringen her: http://www.klubbweb.no/?lag=23