Fotballskolen

TINE Fotballskole 2017

Astor Fotballklubb tilbyr to glade fotballdager med TINE Fotballskole på Trondheims flotteste kunstgressmatte lørdag 2. og søndag 3.september.

Alle jenter og gutter mellom 6 og 10 år (født 2007 - 2011) er velkomne til å delta, vi har ett opplegg som er tilpasset ALLE uansett forkunnskaper og fotballferdigheter:

Påmelding gjøres her: Påmelding

NB!! Ved utfylling av registreringsskjema for ditt barn er det viktig å merke seg følgende:

- Gå først til registreringsfeltet «Årsklasse». Dette feltet har forhåndsdefinerte valg for aktuelle årsklasser: Fra Gutt 6år, Jente 6år og opp til Gutt og Jente 10år.

- Registrer barnet ditt mot den årsklassen barnet fyller i løpet av 2014 (eks: gutt fd 24.desember 2007 skal registreres i årsklasse Gutt 10 år)

- Dersom du ikke finner årsklassen til barnet ditt betyr det at årsklassen er fullbooket. Ønsker du at barnet skal stå på venteliste så send epost til joachim@midtsand.no Merk emnefeltet med «Tine Fotballskole 2017»

Det lønner seg derfor å være tidlig ute med påmelding (først til mølla prinsippet, da det erfaringsmessig er større pågang enn vi har plasser.

Spørsmål vedrørende påmelding (og eventuelle avbud/refundering av innbetalt beløp) rettes til:joachim@midtsand.no

OPPSTART nye ASTOR kull for jenter og gutter født i 2010
I forbindelse med fotballskolehelga vil vi også starte opp nye jente- og guttelag med Astorspillere.

Alle som har barn som er født i 2010 og som har lyst til at disse skal begynne i Astor er velkomne på foreldremøte i klubbhuset søndag 3.september klokka 10:00