Coerver Coaching

Følg coerver på Facebook her.

For infoskriv om CC Astor FK 2016, trykk HER. For direktepåmelding trykk HER

Coerver® Coaching er utarbeidet av en nederlandsk fotballtrener, Weil Coerver. CC er i dag en fotballskole med avdelinger i alle verdensdeler. CC er et tilbud som ikke bare fokuserer på å utvikle ferdighetene til de beste spillerne, men tilpasser opplegget for den enkelte, uavhengig av ferdighetsnivå.

CC fokuserer i særdeleshet på individuell ballbehandling. Spillere som trener etter CC's prinsipper får meget hurtig progresjon på ballbehandling og teknikk, da et av hovedprinsippene er at hver spiller skal ha så mange ballberøringer som mulig gjennom en trening. En CC gruppe trener i 60 minutter, med ca. 16 spillere per gruppe. CC stiller med eget utstyr og egne profesjonelle trenere.

CCs målsetning:

• Utvikle dyktige, selvsikre og kreative spillere.
  • Gjøre fotball morsomt å trene og spille.
  • Lære spillerne å opptre sportslig og respektere andre.
  • Sette pris på å vinne, men ikke høyere enn karakter og innsats.
  • Gjøre Coerver® Coaching sine fordeler tilgjengelig for så månge gutter og jenter, trenere, lærere og foreldre som mulig.
I Trondheim har blant annet Strindheim og Charlottenlund benyttet seg av coerver i flere år og det er også de som står bak Rosenborg-akademiet

For mer info, se Coervers hjemmeside - www.coerver.no