Astorkolleksjonen

*Trykk her for å komme til Astorkolleksjonen.
*Trykk her for å komme til størrelser, priser og rabatter.
*Trykk her for å komme til Diadora`s katalog for 2014.
*Trykk her for å komme til andre produkter som kan bestilles gjennom Diadora.
*Trykk her for å se forklaringer rundt draktstørrelser.

UTDRAG FRA KLUBBHÅNDBOKEN

9. Innkjøp og håndtering av materiell

GENERELT:

Materialansvarlig er den som har ansvar for klubbens innkjøp av klubbens materiell og utstyr. Det er et felles ansvar og bruke, forvalte og ta vare på utstyret.

Klubb-/lagsutstyr skal være av merket Diadora som er klubbens utstyrsleverandør.

Tillitsvalgte som har mottatt utstyr fra klubben plikter å ikke bruke utstyr fra konkurrerende merker når de representerer klubben – gjelder både treninger, møter, kamper og samlinger ol.

Alt utstyr som klubben skal betale bestilles/forhåndsgodkjentes av materialansvarlige.

Klubben har avtale med Nor-Contact Sport AS er klubbens sportsbutikk. Medlemmer oppnår 20% i rabatt ved bruk av fordelskortet på ordinære varer.

På klubbens nettsider under punktet OM ASTOR FK – TILLITSVALGTE finner du kontaktinfo om klubbens materialansvarlige.

Ved innkjøp av materiell og utstyr som betales av det enkelte års trinn/lag, bør en påse at det oppnås priser i henhold til klubbens avtaler fra riktig leverandør.

Innkjøp av utstyr fra andre leverandører skal ikke forekomme.

Det er kun anledning til å benytte klubbens logo og navn på utstyr som omfattes av avtalen med Diadora.

Oversikt over bestilling, klubbens kolleksjon og priser finnes på klubbens nettsider.

Materialansvarlig må etter sesongslutt sette opp en oversikt over eksisterende materiell og utstyr.

Materialansvarlig lager innkjøpsbudsjett og oppsett for uttak av sponsorpakken fra Diadora.

DRAKTFARGER:

Draktfarger er burgunder (fargekode RGB 128,0,0/PMS 1815C) og lyse blå (fargekode RGB 135,206,235/PMS 2905), hvit fotballbukse og burgunder strømper.

Treningstøy i sort med hvit påtrykk.

SPILLERTRØYE, FOTBALLBUKSE OG STRØMPER:

Lagleder bestiller spillertrøyer til materialansvarlig, og størrelse, nummer og navn.

Spilleren betaler en egenandel på kr. 350,00 som innkreves av lagleder/ økonomiansvarlig. Innbetaling til klubben skjer til konto 4200.33.35970.

Fotballbukse og strømper kjøpes hos Nor-Contact Sport AS.

KEEPERTRØYE/KEEPERHANSKER:

Samme betingelser gjelder for keepertrøyer som for spillertrøyer.

Hvert 5’er og 7’er lag får 1 par keeperhansker pr. sesong.

Hvert 9’er og 11’er lag får 2 par keeperhansker pr. sesong.

RESERVE SPILLERTRØYER:

Klubben har reserve spillertrøyer/markeringsvester i størrelser som dekker barne-, ungdoms- og seniorlagene som lånes ut ved behov.

TRENINGSDRAKT TIL SPILLERE

Spillerne kan kjøpe treningsdrakt hos Nor-Contact Sport AS.

Treningsdrakten (sort/hvit) påtrykkes A STOR FOTBALLKLUBB på ryggen, klubbmerke på jakke og bukse (venstre side).

Navnet på spilleren settes på jakke og bukse (under klubbmerket).

TRENINGSDRAKT TIL TRENERE:

Trenere får treningsdrakt.

Kriterier for å få treningsdrakt er at treneren deltar på minst halvparten av lagets treninger. Treningsdrakten skal brukes på treninger, kamper eller andre arrangement hvor treneren representerer klubben. Det skal ikke benyttes utstyr av annet utstyrsmerke enn Diadora.

TRYKK:

All påtrykk gjøres av Nor-Contact Sport AS i fonten ARIAL.

TRENINGSBALLER:

Det skal være treningsballer tilgjengelig i materialrommet.

Lån av treningsballer ut fra klubbens anlegg bør ikke skje.

MATCH-BALLER:

Det skal være min. 6. stk. 4’er og 3 stk. 5’er matchballer tilgjengelig i materialrommet. Lån av matchballer ut fra klubbens anlegg skal ikke skje.

MARKERINGSVESTER:

Det skal være markeringsvester i min. 2 forskjellige farger tilgjengelig i materialrommet.

MARKØRER:

Det skal være tilstrekkelig antall kjegler og «kinahatter» tilgjengelig i materialrommet.

TRENING PÅ BYÅSEN SKOLE:

Lagene som trener på Byåsen skole får hver utlevert et nett med baller, vester og markører. Dette levers inn etter sesongen.

DOMMERE:

Klubbdommere får «trøye» og fløyte.

Kretsdommere kan ved henvendelse til materialansvarlig få dommerutstyr for inntil kr. 1.000,- pr. år

FØRSTEHJELPSKOFFERT:

Alle lag kan få en førstehjelpskoffert. Innhold kompletteres ved behov.

TRENERJAKKE:

Trenere som har minst 2 utetreninger pr. uke i vintersesongen kan «få» trenerjakke. Slutter treneren før det er gått 2 sesonger, leveres jakken tilbake til klubben.

Før trenerjakke utleveres skal treneren kvittere for at han godtar dette.

HANDLEDAGER:

Det arrangeres handledager i samarbeid med Diadora og Nor-Contact Sport AS.

De kan delta på klubbens arrangementer.

UTSTYR SOM SPILLEREN KJØPER:

Klubben anbefaler at det kjøpes utstyr fra Diadora hos Nor-Contact Sport AS for å opprettholde klubbens sponsoravtale.