Lagsstøtte/reisestøtte

Lagsstøtten

Hvert år deler Astor ut en lagsstøtte til alle lag i ungdoms- og voksenfotballen, utenom Oldboys. Målsetningen er at disse midlene skal gjøre det enklere for de respektive lag å kunne drifte seg selv. Satsene under er fordelingsnøkkelen per aktive spiller for de respektive lag.

Klasse Godtgjørelse

J/G 13 600

J/G 14 600

J/G 16 800

Junior 900

Senior 900

Dette innebærer at dersom senior består av 24 spillere denne sesongen, vil de få en lagsstøtte på 24 x 900 = 21 600,-

Reisestøtte

I år har styret i Astor også innført noe som kalles reisestøtte. Dette innebærer at alle lag som skal på cuper eller sosiale tilstelninger, har anledning til å sende en søknad om midler til styret. Denne ordningen blir innført for å gjøre det rimeligere og enklere for lag å reise til blant annet Dana Cup. Forutsetningen er dog at laget reiser og bor samlet. Vi presiserer at klubben kun dekker selve reisekostnadene mot kvittering for fly, buss, båt og tog. Satsene under er fordelingsnøkkelen per aktive spiller for de respektive lag:

Klasse Reisestøtte

J/G 13 (Klubben støtter transportkostnaden til Dana cup)

J/G 14 (Klubben støtter transportkostnaden til Dana Cup)

J/G 16 1000

Junior 1000

Senior 1000

Skal J16 på Barcelona-cup, kan de derved få innvilget inntil 16 000,- dersom det er 16 spillere som skal delta i cupen.

For spørsmål ta kontakt med daglig leder Magnus Ottesen på e-mail: ottesenmagnus@gmail.com