Dugnadsbank

DUGNADSBANK

Se link for mer informasjon og kontaktinfo vedrørende nedennevnte dugnad:

NFF kjører nå en dugnad gjennom Fotball lotteriet. For mer info vedr dette, les pdf-filene under. Dette er en dugnad for høst/vinter 2013.

Fotballlotteriet brosjyre

LADELYS

Bowling 1 og Go-cart AS

Bowling 1 og Go-cart AS har en flott ordning de kaller et "supertilbud". Dette er basert på sesongavslutning for lag med store rabatter på de aktiviteter som finnes hos Bowling 1 og Go-cart. I tillegg vil Denne ordningen vil innebære en returprovisjon på 10% som vil gå tilbake til laget.

Frivillig dugnadsinnsats

Sogesmia forlag tilbyr Astors medlemmer å selge boka “Søppelsekken i Skumlehagen barnehage” med 50% FORTJENESTE TIL LAGET.

Boka kan selges for kr 100,- og da beholder laget halvparten av inntekten. Boka egner seg godt som gave.

“Søppelsekken i Skumlehagen barnehage” er skrevet for barn mellom 3 og 6 år, men fungerer også godt å bli lest for 2-åringer. Den handler om en litt uvanlig barnehage der inventaret lever sitt eget liv. Søppelsekken fortærer selvsagt alt avfall som barnehagen produserer, men hva skjer når de voksne glemmer å mate den.

Uttak av bøker skjer ved henting hos forlagets adresse på Byåsen. En kasse inneholder 40 bøker og den som kvitterer ut bøkene er ansvarlig for at innholdet behandles forsvarlig. Hvor mange kasser hvert enkelt lag ønsker å ta ut er helt opp til laget å bestemme. Bestilling kan sendes på mail i forkant for å forenkle prosessen. Utlevering av bøker skjer på mandager. Betaling for salg av bøker skjer ved retur av usolgte bøker, eller ved tilsendt faktura når laget rapporterer at de har solgt ut alle bøkene.

Merk: Sogesmia forlag vil fakturere for evt. Skadede eller manglende bøker ved retur.

Egil Moe

Gunnar Birchsv 2d.

7022 Trondheim.

Epost egil@sogesmia.no

_______________________________________________________________________________

Gavepakke og julepakke

Nå som julen nærmer seg er det gode muligheter til å samle inn penger til lagskassen. Lisensfabrikken har i så henseende en meget praktisk ordning som kan gi lagene ekstra god økonomisk start på 2011. Gavepakken og julepakken dere ser bilde av under har følgende betingelser:

• Innkjøpspris kr 130,00 inkl mva pr pakke
  • Utsalgspris kr 200,00 pr pakke
  • Fortjeneste 70,00 pr pakke
  • 60 dagers kreditt fra leveringsdato

Varebestillinger i trondheim kan hentes ut fra Lisensfabrikkens lager i Mellomila 24. Dette innebærer altså at dersom et lag med 15 spillere selger 8 pakker hver, vil laget ha en inntekt på 8400,-, som kan komme godt med ved cuper og lignende neste år.
Innhold Gavepakken:

• 18-håndlagede gratulasjonskort med konvolutter
  • 10 ark glanset papir
  • 5 eksklusive gaveposer
  • 2 eksklusive vinposer
  • 3 pk håndlagede stickers

Innhold Julepakken:

• 64 håndlagede til/fra-kort
  • 6 Julegaveposer
  • 36 stk håndlagede stickers med flotte julemotiv

Pakkene leveres i praktisk polybag. Gå inn på Lisensfabrikken.no for nærmere informasjon, kontakt og gratis prøver. vi i styret har regnet på dette, og kommet fram til at butikkpris for dette ligger på 700,-. Da skal sies at kvaliteten du får i butikk er lavere enn tilfellet i denne pakken.

Gavepakken

Julepakken

_______________________________________________________________________________

Dersom man heller ønsker å selge kaker for å tjene penger til laget, kan man trykke på denne linken