Bilde lag

Sjetnecupen 2010

Astors Yngre Oldboyslag sikret seg en ny triumf i Sjetnecupen (Gofoten) som gikk av stabelen lørdag 9. oktober. Både Skjetne og Oslo-Ørn ble feid av banen av de gjennomtrente Astorspillerne med henholdsvis 9 – 0 og 4 – 0.

På forhånd hadde flere spillere trent inn Annan-grepene for å ha et trumfkort for å sette motstanderne ut av spill, men slik som kampene utviklet seg viste denne treningen seg å være helt bortkastet. Grunnlaget for denne suverene oppvisningen er nok lagt gjennom de tre øktene laget er blitt tildelt på kunstgresset året rundt.

Årets seier i turneringen var den femte i rekken, og vi har nå to napp i turneringens andre vandrepokal. De 13 målene som ble besørget i turneringen var det i alt 6 målscorere. Nils og Terje ble toppscorere med 3 mål hver. Øvrige målscorere var Thomas (2), Kalle (2), Amund (2) og Stefano (1).

© 2010 Astor fotball.