Bestilling av spillertrøye

Det er mulig å bestille spillertrøye ved å sende epost til sigurd@vigrestad.com. Skriv hvilket navn dere ønsker å ha bak på trøyen (både fornavn og etternavn mulig). Trøyen koster Kr 350 som betales inn til lagskassen seinere. Nummer blir fordelt i stigende rekkefølge etterhvert som trøyene blir bestilt.

Sigurd Vigrestad

12.09.2016

Facebook-gruppe for Jenter 2010

Søk opp gruppen "Astor Jenter 10" på Facebook for å få informasjon og delta i diskusjonene på en effektiv måte.

Sigurd Vigrestad

12.09.2016

skriv kommentar

Jenter 2010-laget er etablert!

Laget Astor Jenter 2010 er nå etablert, med et solid støtteapparat med trenere, og alle funksjoner besatt.

Dette er websiden til laget (J2010), og her vil vi legge ut informasjon om treninger, kamper, cuper, foreldremøter og annet etterhvert.

Treningstiden er inntil videre Astorbanen kl. 17.00 – 18.00 på tirsdage.

Lagets første trening er tirsdag 6. september 2016. Det er plass til flere spillere på laget, og fullt mulig for nye barn å bli med på trening.

Alle barn som skal være med på laget framover, må melde seg inn i klubben her: http://astorfk.no/a32/Bli-medlem

Vi ønsker også gjerne foreldre som støttemedlemmer, og samtlige trenere skal være medlem.

Vi håper på mange positive opplevelser for barna i tida som kommer, i tråd med klubbens visjon: Varig fotballglede.

Dersom det er spørsmål, kontakt lagleder Sigurd Vigrestad sigurd@vigrestad.com

Foreldre som måtte ønske å engasjere seg i laget eller i klubbens drift, bes kontakte daglig leder Magnus Ottesen (ottesenmagnus@gmail.com)

05.09.2016

Les flere nyheter...