Gutter 2010-laget er etablert!

Laget Astor Gutter 2010 er nå etablert, med et solid støtteapparat med trenere, og alle funksjoner besatt.

Dette er websiden til laget (G2010), og her vil vi legge ut informasjon om treninger, kamper, cuper, foreldremøter og annet etterhvert.

Treningstiden er inntil videre Astorbanen kl. 16.00 – 17.00 på tirsdager.

Lagets første trening er tirsdag 6. september 2016. Det er plass til flere spillere på laget, og fullt mulig for nye barn å bli med på trening.

Alle barn som skal være med på laget framover, må melde seg inn i klubben her: http://astorfk.no/a32/Bli-medlem

Vi ønsker også gjerne foreldre som støttemedlemmer, og samtlige trenere skal være medlem.

Vi håper på mange positive opplevelser for barna i tida som kommer, i tråd med klubbens visjon: Varig fotballglede.

Dersom det er spørsmål, kontakt lagleder Per Monseth per.monseth@polarismedia.no

Foreldre som måtte ønske å engasjere seg i laget eller i klubbens drift, bes kontakte daglig leder Magnus Ottesen (ottesenmagnus@gmail.com)

05.09.2016

skriv kommentar