Jenter 2009-laget er etablert!

Laget Astor Jenter 2009 er nå etablert, med et solid støtteapparat med fire trenere, og alle funksjoner besatt. (se kontaktinformasjon til lagledelse og trenerteam under banneret "Laget" ovenfor).

Dette er websiden til vårt lag (J09), og her vil vi legge ut informasjon om treninger, kamper, cuper, foreldremøter og annet etterhvert.

Treningstiden er inntil videre Astorbanen kl. 16.00 – 17.00 på onsdager.  Dette vil endres når den nye 7-erbanen står ferdig litt senere i høst. Nye treningstider vil bli annonsert her på websiden straks de foreligger fra klubbens Sportslige utvalg.

Lagets første trening var tirsdag 2. september, og da var 16 jenter og 3 trenere til stede. Det er plass til flere spillere på laget, og fullt mulig for nye barn å bli med på trening.

Alle barn som skal være med på laget framover, må melde seg inn i klubben her: http://astorfk.no/a32/Bli-medlem

Vi ønsker også gjerne foreldre som støttemedlemmer, og samtlige trenere skal være medlem.

Vi håper på mange positive opplevelser for barna i tida som kommer, i tråd med klubbens visjon: Varig fotballglede.

Dersom det er spørsmål, kontakt lagleder Bjørnulf Ellingsen (bjornulf@matiq.no)

Foreldre som måtte ønske å engasjere seg i laget eller i klubbens drift, bes kontakte daglig leder Magnus Ottesen (ottesenmagnus@gmail.com)

03.09.2015

skriv kommentar