Grasrotandelen

Grasrotandelen er blant Astor FK sine viktigste inntektskilder. I 2014 mottok klubben 112.000 kroner fra våre om lag 280 registrerte "givere".

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor registrerte spillere kan velge et lag eller én forening som man ønsker å støtte – en såkalt "Grasrotmottaker". For både klubb og registrerte spillere er dette en uhyre gunstig ordning.  Kortinnehaver blir ikke belastet for å være grasrotgiver, samtidig som 5 % av det som tippes går til klubben.

Det presiseres at Astor FK med dette ikke oppfordrer til økt spilling, men at man samtidig som man spiller velger å gi 5% av summen man spiller for til et bedre tilbud for barn og unge i bydelen vår.

Vi oppfordrer alle til å knytte seg opp til ordningen og det gjøres på følgende måter:

1.     Hos Kommisjonær: Ta med deg ditt spillekort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer og si du vil støtte Astor Fotballklubb (Organisasjonsnr.979 577 001).

2.     SMS: Send "GRASROTANDELEN 979 577 001 " til tlf.nr. 2020 (tjenesten er gratis).

3.     Internettwww.grasrotandelen.no

4.     Norsk Tipping Mobilspill. Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no.

Les mer her: https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

ASTOR FOTBALLKLUBB